Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Nieuwjaarsborrel

Donderdag 12 januari 2023
19:00-21:00
Boerderij Hoekelum, Bennekom

Tijd om weer bij te praten, elkaar beter te leren kennen en samen plannen te maken voor het nieuwe jaar onder het genot van een drankje & hapje.

Het bestuur en de werkgroep regionalisering van de ROFGV en Ton Knevel (manager strategische allianties ZGV) zullen jullie op de borrel informeren over de huidige ontwikkelingen in de regio en binnen de fysiotherapie. We horen ook graag jouw mening en ideeën hierover!

Alle fysiotherapeuten en praktijkhouders van praktijken die lid zijn van de ROFGV zijn welkom! Dus ook als je niet actief lid bent in 1 van de netwerken ben je welkom. Neem dus al je collega's mee!

Als het goed is hebben jullie deze uitnodiging ook via het KNGF gekregen. Zij helpen ons bij de administratie en aanmelding. Geef je op via die mail die je hebt ontvangen zodat wij weten op hoeveel personen we moeten rekenen. Laat even weten als je de mail niet hebt gehad of als het opgeven niet lukt.
 

Linkedin-pagina ROFGV

We hebben een eigen Linkedin pagina aangemaakt waarmee we jullie, elkaar en andere samenwerkingspartners  en stakeholders kunnen informeren over onze activiteiten.

Volg de ROFGV op Linkedin.