Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Het Bestuur

Voorzitter

Wietske van der Molen
 

 • Fysiotherapeut, oedeemtherapeut, sportdocent
   
 • Lid netwerk Oncologie en Diabetes

Wietske van der Molen: "Over mij"

“De ROFGV is sinds de oprichting in 2011 uitgegroeid tot een grote organisatie en een betrouwbare partner geworden voor het Ziekenhuis Gelderse Vallei, de Huisartsen Gelderse Vallei en de zorgverzekeraars. Deze taak wil ik waarborgen en verder uitbreiden om zo de kwaliteit hoog te houden en kosteneffectieve zorg te leveren hetgeen essentieel is om zo uiteindelijk de beste zorg aan de patiënt te kunnen bieden. Het is belangrijk om op één lijn te zitten en goed samen te werken om van daaruit verdere plannen en ideeën uit te wisselen.”

Secretaris

Ellen Oosting
 

 • Fysiotherapeut, wetenschappelijk onderzoeker (voeding en beweging)
   
 • Lid netwerk Artrose heup/knie

Ellen Oosting: "Over mij"

“Met goede netwerkzorg kunnen we de kwaliteit van zorg nog verder verbeteren. Het belangrijkste daarbij is om de juiste zorg voor elke patiënt op de juiste plek te kunnen leveren. Conservatief waar mogelijk en operatief waar nodig en aansluitend bij de wensen en mogelijkheden van elke patiënt. Als lid van het bestuur van de ROFGV wil ik hieraan een bijdrage aan leveren de komende jaren''.

Penningmeester

Aukje Goverde
 

 • Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut
   
 • Lid Netwerk COPD/longziekten, secretaris Netwerk Schouder

Aukje Goverde: "Over mij"

“Het is belangrijk om goed samen te werken als fysiotherapeuten in de regio. Zo verbetert de onderlinge communicatie en zijn we op de hoogte van elkaars kwaliteiten en expertises en kunnen we deze op de juiste manier inzetten. Daarnaast kunnen we de communicatie verbeteren en beter samenwerken met andere zorgverleners in de regio. Dit alles om de zorg voor de patiënten te optimaliseren”