Nieuws en evenementen

wo, 15 jul 2015

Vooraankondiging Symposium Orthopedie

Symposium Orthopedie

Na de succesvolle symposia Orthopedie van 2012, 2013, 2014 met ruim 100 collega fysiotherapeuten in de zaal is het hoog tijd voor een volgende bijeenkomst. In het plenaire deel zal de schouder centraal zal staan.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

wo, 15 jul 2015

Uitnodiging 2e scholing transmurale ketenwerkwijze Voorste Kruisband (VKB) Reconstructie

Scholing transmurale werkwijze VKB

De projectgroep VKB van ZGV en ROFGV heeft het afgelopen jaar gewerkt aan het ontwikkelen van een transmurale werkwijze VKB gebaseerd op de nieuwe Evidence Based Statement VKB van het KNGF. Hieruit is nu een werkgroep ontstaan en het netwerk is gestart. Voor de mensen die nog willen aansluiten (of. . .Lees meer »

category: Organisatie nieuws

do, 2 jul 2015

Projectgroep Neurorevalidatie

Projectgroep Neurorevlidatie

In januari dit jaar deden Margo van den Bos (aantekening neurorevalidatie) en Remco Looijen (Master Geriatriefysiotherapie en bezig met de opleiding neurorevalidatie) van het Ziekenhuis Gelderse Vallei een oproep aan collega's met aantekening neurorevalidatie.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

do, 2 jul 2015

Landelijke bijeenkomst regionale Oncologie netwerken

Landelijke bijeenkomst oncologie netwerken

Op woensdag 1 juli vond de eerste landelijke bijeenkomst regionale Oncologie netwerken plaats op het KNGF kantoor in Amersfoort. Natascha en Nicole waren aanwezig voor de ROF Gelderse ValleiLees meer »

category: Organisatie nieuws

di, 9 jun 2015

VU Science Network Physiotherapy

VU Science Network Physiotherapy

Op 8 juni heeft het bestuur van de ROF Gelderse Vallei een overleg gehad met Annelies Pool over eventuele deelname aan het Science Netwerk. Annelies lichtte toe waarom deelname voor de praktijken binnen de ROF Gelderse Vallei interessant kan zijn.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

di, 12 mei 2015

Uitnodiging voor landelijke bijeenkomst regionale Oncologie netwerken

Natascha Plate

Natascha Plate, voorzitter van de projectgroep Oncologie en Palliatieve zorg is uitgenodigd door de voorzitter van FyNeOn voor een landelijke bijeenkomst van de regionale Oncologie netwerken.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief

Al geabonneerd maar u wilt uitschrijven? >> Uitschrijven