Nieuws en evenementen

vr, 30 okt 2015

Scholing DM2

Scholing DM2

Op 28 oktober was al weer de laatste scholingsavond van de implementatie scholing van het protocol opstart- en beweegprogramma DM2. De scholing werd georganiseerd door de stuurgroep van de werkgroep DM2.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 16 okt 2015

Symposium Orthopedie en Fysiotherapie

Symposium Orthopedie en Fysiotherapie

Dinsdag 13 oktober was het jaarlijkse symposium van orthopedie en fysiotherapie, georganiseerd door de fysiotherapeuten en de maatschap orthopedie van het ziekenhuis en de Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei (ROF).Lees meer »

category: Organisatie nieuws

wo, 14 okt 2015

De Regionale Zorgagenda: samen het verschil maken in de regio!

Natascha Plate

De ROF Gelderse Vallei kreeg na aanleiding van het interview voor de regionale zorgagenda van Menzis, in maart 2015, een uitnodiging voor de Invitational Conference Perspectieven op de Regionale Zorgagenda. Secretaris Natascha Plate woonde de bijeenkomst bij en won een prijs met het idee "Met. . .Lees meer »

category: Organisatie nieuws

zo, 16 aug 2015

Uitnodiging scholing transmurale ketenwerkwijze Schouder

Transmurale werkwijze schouder

Als vervolg op de transmurale werkwijze THA/TKA en VKB, heeft de projectgroep Schouder van ZGV en ROFGV het afgelopen jaar gewerkt aan het ontwikkelingen van een transmurale werkwijze Schouder. Hiervoor wordt door de projectgroep een implementatie scholing georganiseerd van drie avonden. Deelname. . .Lees meer »

category: Organisatie nieuws

wo, 15 jul 2015

Vooraankondiging Symposium Orthopedie

Symposium Orthopedie

Na de succesvolle symposia Orthopedie van 2012, 2013, 2014 met ruim 100 collega fysiotherapeuten in de zaal is het hoog tijd voor een volgende bijeenkomst. In het plenaire deel zal de schouder centraal zal staan.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

wo, 15 jul 2015

Uitnodiging 2e scholing transmurale ketenwerkwijze Voorste Kruisband (VKB) Reconstructie

Scholing transmurale werkwijze VKB

De projectgroep VKB van ZGV en ROFGV heeft het afgelopen jaar gewerkt aan het ontwikkelen van een transmurale werkwijze VKB gebaseerd op de nieuwe Evidence Based Statement VKB van het KNGF. Hieruit is nu een werkgroep ontstaan en het netwerk is gestart. Voor de mensen die nog willen aansluiten (of. . .Lees meer »

category: Organisatie nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief

Al geabonneerd maar u wilt uitschrijven? >> Uitschrijven