Nieuws en evenementen

vr, 11 dec 2015

Scholing Transmurale werkwijze Schouder

Scholing transmurale werkwijze schouder

Op 9 december was al weer de laatste scholingsavond van de transmurale werkwijze schouder. De scholing werd georganiseerd door de projectgroep schouder, een samenwerking van fysiotherapeuten van de Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei (ROF) en de fysiotherapeuten van het ziekenhuis. Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 20 nov 2015

Tweede scholing Transmurale werkwijze VKB

Tweede scholing Transmurale werkwijze VKB

Op 17 november was de laatste scholingsavond voor de implementatie van de transmurale werkwijze VKB-reconstructie in het Ziekenhuis Gelderse Vallei. De scholing werd georganiseerd door de werkgroep VKB, een samenwerking van fysiotherapeuten van de Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei. . .Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 30 okt 2015

Scholing DM2

Scholing DM2

Op 28 oktober was al weer de laatste scholingsavond van de implementatie scholing van het protocol opstart- en beweegprogramma DM2. De scholing werd georganiseerd door de stuurgroep van de werkgroep DM2.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 16 okt 2015

Symposium Orthopedie en Fysiotherapie

Symposium Orthopedie en Fysiotherapie

Dinsdag 13 oktober was het jaarlijkse symposium van orthopedie en fysiotherapie, georganiseerd door de fysiotherapeuten en de maatschap orthopedie van het ziekenhuis en de Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei (ROF).Lees meer »

category: Organisatie nieuws

wo, 14 okt 2015

De Regionale Zorgagenda: samen het verschil maken in de regio!

Natascha Plate

De ROF Gelderse Vallei kreeg na aanleiding van het interview voor de regionale zorgagenda van Menzis, in maart 2015, een uitnodiging voor de Invitational Conference Perspectieven op de Regionale Zorgagenda. Secretaris Natascha Plate woonde de bijeenkomst bij en won een prijs met het idee "Met. . .Lees meer »

category: Organisatie nieuws

zo, 16 aug 2015

Uitnodiging scholing transmurale ketenwerkwijze Schouder

Transmurale werkwijze schouder

Als vervolg op de transmurale werkwijze THA/TKA en VKB, heeft de projectgroep Schouder van ZGV en ROFGV het afgelopen jaar gewerkt aan het ontwikkelingen van een transmurale werkwijze Schouder. Hiervoor wordt door de projectgroep een implementatie scholing georganiseerd van drie avonden. Deelname. . .Lees meer »

category: Organisatie nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief

Al geabonneerd maar u wilt uitschrijven? >> Uitschrijven