Nieuws en evenementen

za, 9 jul 2016

Deelnemen aan de werkgroep THA/TKA, VKB of Schouder?

werkgroep THA/TKA, VKB en schouder

Behandel jij patiënten met nieuwe heup/knie, knie- of schouderklachten en wil je graag deelnemen aan de werkgroep THA/TKA, VKB of schouder? Geef je dan nu op!Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 1 jul 2016

Overleg huisartsen Gelderse Vallei

Overleg met huisartsen Gelderse Vallei

Op 30 juni heeft er een overleg plaatsgevonden tussen de ROF Gelderse Vallei en de huisartsen Gelderse Vallei. Nicole van Bergen, Natascha Plate en Inge Blom spraken met Bianca Looise (manager ketenzorg) en Ronald Hendrikse (medisch directeur).Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 13 mei 2016

ALV 12 mei 2016

ALV 12 mei

Op dinsdag 12 mei j.l. werd de ALV van de ROF Gelderse Vallei gehouden in Veenendaal. Ondanks het prachtige weer, het was 30 graden, waren er toch 20 leden aanwezig op de vergadering.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 13 mei 2016

KNGF ledentour

Ledentour KNGF

Op 12 mei j.l. kwam vooraf aan de ALV, de KNGF ledentour langs. Martin Vloedgraven (Sr. Medewerker in de regio) en Brechtus Engelsma( KNGF Bestuurslid Service aan en communicatie met leden) waren de vertegenwoordigers. Lees meer »

category: Organisatie nieuws

wo, 11 mei 2016

Werkgroep DM2 presenteert op scholingsavond huisartsen Gelderse Vallei

Scholingsavond DM2 Huisartsen Gelderse Vallei

Op 10 mei j.l. presenteerde de werkgroep DM2 het opstart- en beweegprogramma DM2 van de ROF Gelderse Vallei op scholingsavond van de huisartsen Gelderse Vallei.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

do, 24 dec 2015

Vooraankondiging Algemene ledenvergadering (ALV)

Algemene ledenvergadering

Op 3 februari 2016 zal de algemene ledenvergadering van de ROF Gelderse Vallei gehouden worden. Noteer de datum alvast in uw agenda. Alle leden van de ROF Gelderse Vallei zijn welkom, dus niet alleen de praktijkhouders.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief

Al geabonneerd maar u wilt uitschrijven? >> Uitschrijven