Nieuws en evenementen

vr, 13 mei 2016

ALV 12 mei 2016

ALV 12 mei

Op dinsdag 12 mei j.l. werd de ALV van de ROF Gelderse Vallei gehouden in Veenendaal. Ondanks het prachtige weer, het was 30 graden, waren er toch 20 leden aanwezig op de vergadering.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 13 mei 2016

KNGF ledentour

Ledentour KNGF

Op 12 mei j.l. kwam vooraf aan de ALV, de KNGF ledentour langs. Martin Vloedgraven (Sr. Medewerker in de regio) en Brechtus Engelsma( KNGF Bestuurslid Service aan en communicatie met leden) waren de vertegenwoordigers. Lees meer »

category: Organisatie nieuws

wo, 11 mei 2016

Werkgroep DM2 presenteert op scholingsavond huisartsen Gelderse Vallei

Scholingsavond DM2 Huisartsen Gelderse Vallei

Op 10 mei j.l. presenteerde de werkgroep DM2 het opstart- en beweegprogramma DM2 van de ROF Gelderse Vallei op scholingsavond van de huisartsen Gelderse Vallei.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

do, 24 dec 2015

Vooraankondiging Algemene ledenvergadering (ALV)

Algemene ledenvergadering

Op 3 februari 2016 zal de algemene ledenvergadering van de ROF Gelderse Vallei gehouden worden. Noteer de datum alvast in uw agenda. Alle leden van de ROF Gelderse Vallei zijn welkom, dus niet alleen de praktijkhouders.Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 11 dec 2015

Scholing Transmurale werkwijze Schouder

Scholing transmurale werkwijze schouder

Op 9 december was al weer de laatste scholingsavond van de transmurale werkwijze schouder. De scholing werd georganiseerd door de projectgroep schouder, een samenwerking van fysiotherapeuten van de Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei (ROF) en de fysiotherapeuten van het ziekenhuis. Lees meer »

category: Organisatie nieuws

vr, 20 nov 2015

Tweede scholing Transmurale werkwijze VKB

Tweede scholing Transmurale werkwijze VKB

Op 17 november was de laatste scholingsavond voor de implementatie van de transmurale werkwijze VKB-reconstructie in het Ziekenhuis Gelderse Vallei. De scholing werd georganiseerd door de werkgroep VKB, een samenwerking van fysiotherapeuten van de Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei. . .Lees meer »

category: Organisatie nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief

Al geabonneerd maar u wilt uitschrijven? >> Uitschrijven