15 mei 2018 21:31 Leeftijd: 3 yrs
category: Organisatie nieuws

Verslag projectgroep oncologie en palliatieve zorg

Op maandag 19 maart zijn drie leden van de projectgroep aangeschoven bij een teamoverleg van de mammacare verpleegkundigen in het ZGV. We kregen de mogelijkheid om te vertellen wie we zijn en wat we doen. Wij vonden het een geslaagd, nuttig overleg, waarbij we verwachtingen over en weer konden afstellen.


Verslag projectgroep oncologie en palliatieve zorg

Verslag projectgroep oncologie en palliatieve zorg

Maandag 14 mei was er een bijeenkomst bij het Therapeutisch Centrum Lunteren om de werkgroep op te zetten/ uit te breiden. Hiervoor waren alle collega’s uit de regio uitgenodigd. Er was een goede opkomst.
Tijdens de bijeenkomst hebben we kennis met elkaar gemaakt en zijn over en weer verwachtingen en eisen besproken. Wat ons betreft een geslaagde bijeenkomst. Geïnteresseerden die voldoen aan de gestelde eisen voor deelname aan de werkgroep zijn inmiddels uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de werkgroep.

Tot slot hebben wij nog te melden dat we dinsdag 12 juni aanstaande aan zullen sluiten tijdens een teamoverleg op de dagbehandeling op de oncologie afdeling van het Ziekenhuis Gelderse Vallei om ook hier onze werkwijze te verhelderen en nader kennis te maken.